Field service engineer

Geplaatst op 06 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als service engineer bij dit bedrijf spendeer je tot 85% in het buitenland. Je lost storingen op bij klanten, staat de techniekers bij tijdens de montagefase en geeft technische opleidingen aan de klant. Je beheert hiervoor je eigen agenda, zorgt dat het materiaal dat je nodig hebt aanwezig is en dergelijke. De machines die je zal herstellen situeren zich in de voedingsindustrie. Het gaat om geautomatiseerde machines waardoor de storingen zich zowel op mechanisch, elektrisch als softwarematig vlak kunnen bevinden.

Functie eisen

Als service engineer bij dit bedrijf ben je in de eerste plaats klantvriendelijk, planmatig en werk je overzichtelijk. Je kan op een zelfstandige manier werken maar je bent ook in staat om techniekers aan te sturen. Daarnaast ben jij:

  • Bereid tot buitenlandse verplaatsingen
  • Spreek je vlot Nederlands en Engels, Frans is een plus
  • Heb je een bachelor of een master in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica

Over het bedrijf

Dit bedrijf specialiseert zich in hoogtechnologische weeg- en snijmachines voor de voedingsindustrie. Hun toepassingen worden wereldwijd ingezet. Ze zijn de laatste jaren aan een sterke groei bezig. Hierdoor zijn ze sterk op zoek naar nieuwe medewerkers. Ondanks hun groei, verzekeren ze een familiale werksfeer en onderling korte communicatielijnen. Ze geven zeer veel autonomie en verantwoordelijkheid en combineren dit met de nodige vrijheid.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com