Embedded software engineer

Geplaatst op 11 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als embedded software engineer schrijf jij de software in C/C++. Daarnaast voer je ook testen uit en geef je waar nodig support en opleiding aan klanten. Je denkt op een creatieve manier mee aan de nieuwe concepten op vlak van hardware en software. De toepassingen waarvoor je software zal ontwikkelen bevinden zich op de automatisatie van weeg- en sorteermachines. Dit bedrijf ontwikkelt hoogtechnologische systemen in de voedingsindustrie.

Functie eisen

Voor de functie van embedded software engineer gaan we op zoek naar een nauwkeurige, gemotiveerde medewerker. Daarnaast bezit je ook:

  • Een bachelor of master in informatica, computerwetenschappen, elektronica of ICT
  • Een eerste ervaring met embedded software
  • Een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Dit bedrijf specialiseert zich in hoogtechnologische weeg- en snijmachines voor de voedingsindustrie. Hun toepassingen worden wereldwijd ingezet. Ze zijn de laatste jaren aan een sterke groei bezig. Hierdoor zijn ze sterk op zoek naar nieuwe medewerkers. Ondanks hun groei, verzekeren ze een familiale werksfeer en onderling korte communicatielijnen. Ze geven zeer veel autonomie en verantwoordelijkheid en combineren dit met de nodige vrijheid.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602