Embedded Software Engineer

Geplaatst op 12 mei 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als embedded software engineer stuur jij embedded systemen aan. Hierbij schrijf je code, voer je testen uit en geef je technische ondersteuning waar nodig. Wanneer je een deelproject af hebt stel je handleidingen op en documenteer je jouw code. Daarnaast sta je ook in voor het ontwerp, programmeren en testen van de PLC controllers.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als embedded software engineer:

  • Je beschikt over een bachelor in de toegepaste informatica of elektronica
  • Je hebt een goede kennis van C en/of C++
  • Kennis met PLC programmatie is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je werkt nauwkeurig

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als projectingenieur, ontwikkelt hoogtechnologische machines en systemen voor de verwerking van voeding. Van weeg tot sorteersystemen en van portionering tot etikettering, ze kunnen het hele proces ontwikkelen op maat van de klant.

Men biedt jou als projectingenieur een boeiende en uitdagen de job in een moderne werkomgeving waar je de nodige autonomie en verantwoordelijkheid krijgt over jouw projecten. Je kan rekenen op een motiverend salarispakket met extralegale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55