Elektromechanieker

Geplaatst op 02 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Elektromechanieker vind je het fijn om jezelf verder te ontwikkelen en ben je dus wel te vinden voor een uitdaging. Je lokaliseert en diagnosticeert een onreglementaire situatie, defect of storing van elektrische oorsprong. Je voert voorbereidende tests uit om de elektrische installatie of uitrusting in werking te stellen. Je bepaalt de voorwaarden en modaliteiten voor interventies en maakt het gereedschap klaar. Je demonteert, vervangt of herstelt onderdelen van de drager, controleert de elektrische isolatie en spoort de oorsprong van stroomlekken op. Vervolgens registreer je als Elektromechanieker de opvolggegeven van interventies en geef je de informatie door aan de betrokken dienst.


Functie eisen

Als Elektromechanieker staat veiligheid op de eerste plaats, jij weet waar er gevaar schuilt. Je werkt graag samen met een hecht team om goede resultaten te behalen en je klant centraal te stellen. Stress kent op jou geen invloed, waardoor je je ook makkelijk aanpast in veranderende omstandigheden. Daarnaast heb/ben als Elektromechanieker:

  • Graduaat Bedrijfsautomatisatie
  • Meerdere jaren ervaring
  • Uitgebreide kennis van materialen en elektrische installatie
  • Handig in het monteren van installaties
  • Vloeiend in het Nederlands, goed in het Engels en basis Frans


Over het bedrijf

Je komt terecht in een sterk en groeiend familiebedrijf dat gekend staat voor zijn enorme vakkennis met uitstekende naservice. Ze hechten belang aan ieders mening waar ideeën ook effectief gerealiseerd kunnen worden. Ze begeleiden je tot je helemaal ingewerkt bent en klaar om zelfstandig aan de slag te gaan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397