E&I Technieker

Geplaatst op 08 september 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

De E&I Technieker is verantwoordelijk voor het oplossen van elektrische problemen, zoals bijvoorbeeld pannes. Ook is deze E&I Technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten, zowel preventief, als predictief. Verder bestaat je takenpakket eruit metingen uit te voeren, installaties te herstellen, opvolggegevens van interventies te registreren, enzoverder.

Je bent kritisch ingesteld en wil een continue verbetering van het productieproces waarborgen. Verder is deze E&I Technieker leergierig en enorm gedreven om er in te vliegen. Jij denkt voornamelijk in oplossingen en neemt je collega's mee in jouw verhaal.

Functie eisen

De E&I Technieker die we zoeken voldoet aan volgende criteria:


  • Een bachelor diploma: Elektromechanica, elektriciteit, mechanica, meet- en regeltechniek
  • Een eerste (stage-)ervaring in een productieomgeving
  • De flexibiliteit om in een 5-ploegensysteem te werken

Over het bedrijf

Onze klant is gelegen in de regio Mechelen en biedt jou een hoogtechnologische werkomgeving, waar je constant gestimuleerd wordt. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, wat ze tot uiting brengen door constante bijscholing. Verder bieden ze natuurlijk ook een mooi loonpakket en work-life balance.

Ze vinden het erg belangrijk dat jij voldoende uitdaging vindt in je werk en zodoende kan groeien binnen het bedrijf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505