Customer support manager

Geplaatst op 05 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als manager van de customer support afdeling van dit bedrijf sta je in voor de optimalisatie van het volledige proces tussen de engineers en de service. Je volgt de werking van de hotline-afdeling op en optimaliseert waar mogelijk. Je stelt KPI's op en zorgt ervoor dat deze behaald worden. Tot slot neem je de verantwoordelijkheid van de veiligheid van jouw engineers en service techniekers op jou. Je stemt acties op vlak van HSE af met het management.

Functie eisen

Voor deze functie is het bedrijf op zoek naar een gedreven, ervaren technicus met een analytisch denkvermogen en leidinggevende capaciteiten. Daarnaast beschik je over:

  • Een uitstekende kennis van het Nederlands, Engels en Frans
  • Een hoger technisch diploma: automatisering, elektriciteit / elektronica (of gelijkwaardig door ervaring)
  • De bereidheid tot buitenlandse verplaatsingen

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als customer support manager, is gelegen te West-Vlaanderen en internationaal actief en gespecialiseerd in maatoplossingen voor industriële automatisering waarbij de focus ligt op het creëren van verhoogde efficiëntie. Hierbij bieden ze industriële diensten en systemen (stapelkranen, machines, softwarepakketten...).

Als je voor deze fantastische functie kiest, kom je terecht in een hoogtechnologisch bedrijf die zich specialiseert in uitdagende industriële projecten waar de medewerker steeds

centraal staat. Jouw werk zal steeds gevarieerd zijn waarbij ze steeds rekening houden met jouw huidige ervaring en ambitie. Er worden geregeld interne opleidingen voorzien zodat je kan blijven groeien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com