Automation Engineer

Geplaatst op 02 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als automation engineer sta je, samen met een team van ingenieurs, in voor het gehele project. Dit houdt in dat je instaat voor zowel het ontwerp als de programmatie, de indienststelling en de nazorg van de automatiseringsprojecten. Hiervoor werk je steeds op maat van de klant. Je werkt het project uit naar de wensen van de klant. Op deze manier is je job zeer afwisselend.

Functie eisen

  • Je bent Nederlandstalig
  • Je houdt van afwisseling en je bent leergierig
  • Je bent een ingenieur, bij voorkeur met een eerste ervaring

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als automation engineer, ontwikkelt, bouwt en implementeert totaaloplossingen binnen de industriële productie-automatisatie. Hun projecten zijn op maat van de klant waardoor je veel uitdaging en afwisseling hebt in de job. De werkomgeving bestaat uit korte communicatie en een goede onderlinge sfeer tussen de collega's. Daarnaast zet onze klant sterk in op de ontwikkelingskansen van hun medewerkers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602