Automation Engineer

Geplaatst op 02 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als automation engineer bij dit bedrijf volg je de projecten in verband met waterbehandeling van A tot Z op. Je vervangt de PLC's van bestaande klanten waar nodig. Daarnaast voer je testen uit en maak je analyses van de projecten. Je zorgt ook voor de oplevering van het project bij de klant. Je gaat hiervoor langs op de werven of bij de klant, op de baan zijn schrikt jou dus niet af. Tot slot sta je ook in voor nazorg bij de klanten in geval van problemen. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel!

Functie eisen

  •  Elektromechanica / Elektriciteit (bachelor of master) of gelijkwaardig door ervaring
  • Affiniteit met industriële besturingssystemen, PLC programmering en Scada systemen (voornamelijk Siemens Step 7, WinCC en Unity Pro)
  • Sterke interesse in implementatie en begeleiding van het productieproces

Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling van waterbehandelingsinstallaties. Ze maken deze installaties op maat van de klant waardoor de projecten steeds erg afwisselend zijn. Hun werksfeer wordt gekenmerkt door een onderling zeer goede werksfeer tussen de collega's, korte communicatielijnen en een familiale werkomgeving.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602