Automation Engineer

Geplaatst op 02 maart 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als ingenieur automatisatie sta je in voor het vervangen van PLC's bij bestaande klanten maar ook het implementeren en uitwerken van nieuwe PLC's. Hiervoor werk je steeds op maat van de klant, je denkt met hen mee over mogelijke oplossingen voor hun vragen en problemen en werkt deze, samen met je collega's volledig uit. Je gaat regelmatig langs bij klanten en bent dus veel op de baan. De sectoren waar je in werkt zijn zeer ruim, door deze verscheidenheid aan klanten, is jouw job nooit dezelfde en heb je zeer veel afwisseling.

Functie eisen

  • Bachelor of master in een technische richting
  • Je bent klantgericht en je gaat voor kwaliteit
  • Een eerste ervaring binnen automatisatie is een plus, maar zeker geen must

Over het bedrijf

Onze klant is een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële automatisatie. Ze ondersteunen machinebouwers door het efficiënter maken van een proces met behulp van automatisatie. Deze manier van werken maakt dat er een oplossing op maat gezocht kan worden. Elk project is anders en elk automatisatieproces daagt je opnieuw uit om mee te denken over een geschikte oplossing voor de klant. Hun onderlinge communicatie is zeer open en direct. Ze hebben korte communicatielijnen en zetten in op een goede werksfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602