Je hebt gezocht op

Automatisering
filters wissen
5

automatisering vacatures

Jobs in automatisering

Jouw missie? Industriële machines en productieprocessen efficiënter maken. Of gewoonweg: beter. Merk jij een probleem op, dan bedenk jij er automatisch de oplossing bij.

Wat zet jou in beweging? PLC’s en programmeertalen? Of trek je resoluut de kaart van de innovatie met jouw passie voor artificial intelligence of robotica? Bekijk onze jobs en vind de uitdaging waar je naar op zoek bent.
 

Jobs in alle facetten van automatisering

Als automatiseringsexpert kan je bij Whoohoo terecht in elke fase van je carrière. Of je nu een starter of een bedreven professional bent. Jij kan aan de slag bij:

  • Grote productiebedrijven

  • Bedrijven gespecialiseerd in automatisering en innovatie

  • Onderhoudsbedrijven voor industriële machines

In elke organisatie gaat er een boeiende wereld voor je open. Een wereld van software en spitstechnologie, spannende uitdagingen en slimme oplossingen.
 

Al onze vacatures in automatisering

Bij Whoohoo schrijf jij het script voor je carrière. Als een van onze jobs 100 procent bij jouw expertise en ambities past, is ze voor jou. Bekijk dus snel onze vacatures en snij binnenkort een nieuw hoofdstuk aan als automation engineer, PLC-programmeur, technisch tekenaar, procesingenieur of storingstechnieker.

Zit jouw ideale job in automatisering er niet tussen?

Zet onze recruiters aan het werk.