After-sales service engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Ga nu aan de slag als after-sales service engineer in de automotive wereld!

Je bent verantwoordelijk voor het totaalconcept in de automotive. Je ziet het voertuig van nul opgebouwd worden en ook volledig afgewerkt wegrijden. Hierbij is jouw takenpakket tweeledig.

Het eerste luik omvat de functie van service engineer. Daarbij ga jij intern op de site instaan voor de controle op montagefouten. Na vaststelling ga je deze ook zelf gaan herstellen of overleggen met de verschillende afdeling hoe deze fout kan opgelost worden of in de toekomst kan vermeden worden. Hierbij denk jij ook proactief mee hoe het proces kan geoptimaliseerd worden.

Het tweede luik omvat de technische klantenondersteuning. Je hebt hierbij een commerciële ingesteldheid. Je streeft een lange termijn relatie met de klant na. Samen met de klant ga je onderhoud en herstellingen inplannen. Bij dringende zaken ga jij ook ter plaatse bij de klant om dit zo goed mogelijk op te lossen. 

Functie eisen

·        Hoger technisch diploma elektromechanica

·       Je spreekt vlot Nederlands en Engels

·       Interesse in de automotive

·       Zowel hands-on als klantencontact spreken jou sterk aan

Korte (buitenlandse) verplaatsingen schrikken jou niet af

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen regio Roeselare, is actief in de automotive sector en streeft er steeds naar om hun processen te verbeteren en een goed klantencontact te onderhouden. 

Je behandelt het volledige plaatje, waaronder mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en je kan jouw weg ook vinden in de PLC-programmatie. Daarbij voorziet onze klant eerst een inwerkperiode. Daarbij wordt je ondersteund door jouw collega’s en leer je het proces stap voor stap kennen. De duur van deze inwerkperiode wordt volledig afgestemd op jou. Je wordt hierbij ook persoonlijk begeleid! Onze klant vindt deze combinatie erg belangrijk en willen een lange termijn relatie nagaan. Dit komt onder meer ten uiting bij het weinige verloop! Ze vullen deze persoonlijke en professionele begeleiding aan met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen (maaltijdcheques, 13de maand, vakantiegeld, woon-werkvergoeding, .. )

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden