Electrisch tekenaar automotive

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Binnen het engineer team geef jij de belangrijke input betrekkend tot het elektrisch luik. Jouw inbreng zorgt ervoor dat het elektrisch ontwerp, borden- en kastenbouw verzorgd wordt. Je behoudt ook het overzicht over het project. Je biedt ondersteuning naar de projectleider, monteurs, leveranciers en klanten.

Functie eisen

Je bent technisch geschoold en je hebt kennis van Eplan.

Een mooi pluspunt is kennis van Autocad, PLC, meet- en regeltechniek

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de automotive sector en streeft er steeds naar om hun processen te verbeteren en een goed klantencontact te onderhouden. 

Je behandelt het volledige plaatje, waaronder mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en je kan jouw weg ook vinden in de PLC-programmatie. Daarbij voorziet onze klant eerst een inwerkperiode. Daarbij wordt je ondersteund door jouw collega’s en leer je het proces stap voor stap kennen. De duur van deze inwerkperiode wordt volledig afgestemd op jou. Je wordt hierbij ook persoonlijk begeleid! Onze klant vindt deze combinatie erg belangrijk en willen een lange termijn relatie nagaan. Dit komt onder meer ten uiting bij het weinige verloop! Ze vullen deze persoonlijke en professionele begeleiding aan met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen (maaltijdcheques, 13de maand, vakantiegeld, woon-werkvergoeding, .. )


Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden