Senior E&I engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als senior E&I engineer neem je de leiding over het project op jou van A tot Z. Je leidt daarbij een team van E&I engineers. Je neemt daarbij de ondersteunde, aansturende en coachende rol in. Je gaat de algemene scope van het project bepalen en je kan verschillende projecten tegelijkertijd overzien. Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving, voornamelijk in de (petro)chemische en farmaceutische industrie. Je stemt jouw project dan ook nauw af met de andere engineering afdelingen. 

Functie eisen

Je hebt reeds 5 jaar ervaring in E&I en minimum een eerste aanraking met een leidinggevende rol. Je staat sterk in jouw schoenen en vindt verschillende projecten tegelijkertijd overzien een uitdaging die je graag aangaat. De aanpak van jouw projecten kan je ook op een goede manier overbrengen, zowel naar het team als het management en de klant. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief met voornamelijk projecten in (petro)chemische en farmaceutische industrie. In Gent is er echter nog steeds een sterk familiale sfeer aanwezig. De mogelijkheid bestaat om zowel intern of bij de klant het project uit te werken. 

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden