Starter Projectleider

  • regio Gent
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Hou het overzicht tussen diverse projectonderdelen als junior Projectleider.

Als Junior Projectleider krijg je je eigen projecten toegewezen, dit met ondersteuning. Op deze manier kan je met voldoende kennis en expertise doorgroeien naar projectleider. Je staat in voor het administratieve, het financiële, het commerciële en technische luik. Dit betekent de opstart van de werf, het organiseren van werfvergaderingen, het contacteren en coördineren van onderaannemers. Dit met een kritisch oog op verbetering, efficiëntie en veiligheid. 


Functie eisen

Als Junior Projectleider beschik je over een master Bouwkunde, eerste werkervaring is een plus. Je bent pro-actief en analytisch ingesteld met de nodige doorzettingsvermogen.

Over het bedrijf

Onze klant, regio Roeselare, is een gerenommeerd bedrijf op gebied van totaalconcepten voor renovatie, restauratie en nieuwbouw. Als Junior Projectleider kom je terecht in een duurzame organisatie met een familiale werkomgeving. Autonomie, persoonlijke ontwikkeling en open communicatie wordt hoog in het vaandel gedragen. Bovendien worden er interne/ externe opleidingen aangeboden , een aantrekkelijk loonpakket en bedrijfswagen. 

Céline Dereere

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden