Technisch commercieel medewerker automatisering

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Grote interesse in totaaloplossingen voor automatiseringsprojecten, waarbij jij de nodige ondersteuning biedt naar klanten en sales engineers?

Als technisch commerciële medewerker neem jij de adviserende rol in naar klanten. Jouw advies is ondersteund door het technisch inzicht van de support engineers, want samen met hun ga jij nagaan welke componenten geschikt zijn voor hun totaaloplossing op maat binnen de automatiseringsprojecten. Je werkt samen in het team van sales engineers. Jij werkt de verschillende aanbiedingen van producten uit, zodat de sales engineers hiermee aan de slag kunnen gaan. Daarbij heb jij een goede kennis van het gamma en ken je jouw opgestelde aanbiedingen door en door.

Functie eisen

Je hebt genoten van een bachelor opleiding elektromechanica of elektronica (of gelijkwaardig door ervaring). Ervaring in de automatiseringswereld is een pluspunt, maar geen vereiste. Je bent een echte teamplayer, waarbij jij het organisatorisch overzicht bewaart. Je bent tweetalig (NL / FR) en het is een dik pluspunt als je ook Engels en/of Duits spreekt. Je bent gedreven, communicatief en een doorzetter van persoonlijkheid!

Over het bedrijf

Het bedrijf bedenkt totaaloplossingen op het gebied van automatisering. Dit houdt onder andere de sensortechnieken, interface, aansluitingen, sturingen en HMI's in. Het bedrijf is een internationaal succesvol familiebedrijf. Ze dragen zorg voor hun werknemers en blijven hun getalenteerde werknemers dan ook stimuleren en motiveren onder andere door middel van interne opleidingen! Dit doen ze binnen een aangename en vriendelijke werkomgeving.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden