Elektronica ingenieur

  • regio Gent
  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Laat jouw R&D-kantje naar boven komen bij de ontwikkeling van elektronische sturing!

Binnen een hecht team ga ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, ondersteuning en verbetering van de elektronische sturing. De nieuwe innovaties ga jij ook uittesten en introduceren in de productie. Opleiding en uitleg geven over jouw hoog staaltje, doe jij dan ook met plezier. Om de nieuwe innovaties up-to-date te houden, hou jij de markt in de gaten en behoud je contact met leveranciers!

Functie eisen

Je bezit over een hoger technisch diploma elektronica, elektrotechniek of elektromechanica (automatisering met voorkeur) of gelijkwaardig door ervaring

Met jouw uitstekend analytisch vermogen kan jij verbeteringen en innovaties als de beste opsporen

Je werkt graag zelfstandig als in team. Samen met jouw team zorg je dan ook dat jouw nieuwe inzichten tot het beste resultaat kunnen worden uitgevoerd.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een internationaal bedrijf met een familiaal tintje. Het bedrijf zelf maakt toestellen bestemd voor de grafische industrie. Er heerst een top sfeer, goede teamgeest en je kan echt hands-on bezig zijn. Verbeteringen, maar ook volledige nieuwe concepten breng jij aan! Je vlot uitdrukken in Engels is goed meegenomen, want samenzitten met hun internationale verdelers maakt ook deel uit van de functie. Je werkt in team met ontwikkelaars uit verschillende disciplines, waardoor je steeds bijleert en jouw job gevarieerd is!

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden