Tekenaar ontwerper machinebouw

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als tekenaar ontwerper ben jij verantwoordelijk voor de technische uitwerking van het ontwerp van de machines en installaties op maat van de klant. Hierbij zorg je voor het ontwerp en de detailtekening en draag je deze op aan de werkvoorbereiding. Verder zal je ook de werkvoorbereider en de projectmanager ondersteunen bij de verdere uitwerking van het project.

Functie eisen

Bij voorkeur bezit je een hoger technisch diploma en kan je goed werken met één of meerdere 3D tekenprogramma's (inventor, SolidWorks,...). Verder lever je graag kwalitatief en nauwkeurig werk af en beschik je over een goed ruimtelijk inzicht.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal tewerkgesteld worden in een vestiging afhankelijk van je woonplaats. Het bedrijf is actief in de prototype machinebouw en werkt steeds vanuit de vraag van elke klant. Dit maakt je job ontzettend gevarieerd en uitdagend. Daarom kom je terecht in een collegiaal en enthousiast team die elke opdracht samen tot een goed einde weet te brengen. Naast deze fantastische job die oog heeft voor jouw persoonlijkheid, ervaring en ambities ontvang je een aantrekkelijk loon dat wordt aangevuld met tal van voordelen (gsm, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, 13e maand,...) en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden