Projectingenieur elektrotechnieken

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

De projectingenieur die wij zoeken is verantwoordelijk voor het beheer van projecten van a tot z. Hierbij volg je de nodige procedures op en sta je in nauw contact met klanten. Je bent in staat om snel in te spelen op vragen en problemen van zowel klant als collega. Je staat in contact met je collega's en zorgt ervoor dat de communicatie intern vlot verloopt. Van zodra er een aanvraag binnen is ben jij verantwoordelijk voor het bespreken van de mogelijkheden met de klant en het opmaken van een offerte. Na een officiële go van je klant volg je het ontwerp- en productieproces nauw op. Ook bij de oplevering van het project ben je nauw betrokken.

Functie eisen

Omdat jij het aanspreekpunt bent voor een project verwachten we dat je goed kan organiseren en communiceren. Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma en kan bij voorkeur al enkele jaren ervaring voorleggen in een projectomgeving en/of binnen een leidinggevende en verantwoordelijke functie. Door het vele contact dat je zal aangaan met klanten ben je representatief en bezit je over een commerciële en eerlijke ingesteldheid.

Over het bedrijf

Voor onze klant, een holding actief in verschillende sectoren (elektriciteit en machinebouw) te Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur. Je plaats van tewerkstelling is afhankelijk van jouw woonplaats en interesse. Onze klant biedt jou een uitdagende functie in een groot en dynamisch bedrijf met verschillende doorgroeimogelijkheden. Je werkt samen met een deskundig, enthousiast en collegiaal team waar ruimte is voor initiatief en inbreng. Je krijgt naast een aantrekkelijk loonpakket (wagen, tankkaart, gsm, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, 13e maand). een grondige interne opleiding met aangepaste vormingsprogramma’s en een flexibele vakantieregeling met 12 adv-dagen.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden