Programmeur machinebouw en robotica

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als PLC programmeur zal je binnen deze hoogtechnologische omgeving de nodige schema's opmaken, de PLC's programmeren en de werking van de machine visualiseren via het controlepaneel. Na het schrijven van jouw programma test je het grondig uit en maak je aanpassingen waar nodig.

Gedurende het volledige traject wordt je betrokken van concept tot montage waarbij jij steeds waardevolle inbreng geeft. Daarnaast onderhoud je het nodige contact met klanten en geef je ondersteuning waar nodig.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een technische richting met kennis van Siemens S7 en/of Tia Portal.

Over het bedrijf

Onze klant is in Oost-Vlaanderen actief in de prototypemachinebouw en robotica voor verschillende industrieën (automotive, voeding, lucht- en ruimtevaart, procesindustrie, milieu en gezondheid). Door de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een PLC-programmeur. Naast een collegiale omgeving met een vlakke structuur en korte communicatielijnen kom je terecht in een enorm uitdagende omgeving waarbij je optimale groei- en leerkansen krijgt op zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Hiervoor worden regelmatige opleidingen voorzien, net als doorgroeiopties. Tegenover deze fantastische functie staat een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (gsm, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand). Binnen het bedrijf is er zowel ruimte voor starters als voor meer ervaren professionals.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden