Projectleider dakwerken

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Dit doe je door de werven te coördineren en te organiseren op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en zoekt in geval van problemen naar constructieve oplossingen. Om over de correcte technische uitvoering te waken voer je de nodige werfbezoeken uit. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Daarbij controleer je nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. 

Functie eisen

Je beschikt over een hoger diploma in een technische of industriële richting (bij voorkeur als master in de bouwkunde optie metaal of schrijnwerkerij). Het is een must dat je beschikt over ervaring. Je bent een dynamische teamplayer en hebt oog voor kwaliteit, planning en organisatie.

Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van balustrades in zowel aluminium, staal als inox en plaats daarnaast ook muurafdekprofielen, boordbekledingen en zichtschermen. Dit zowel voor de renovatiesector als de nieuwbouwsector.

Philippe van Durme

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden