International field service engineer

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als internationaal field service engineer word je na een opleidingsperiode verantwoordelijk voor het plaatsen, opstarten, onderhouden en herstellen van lasersnijmachines en plaatbewerkingsmachines.

Hierbij word je wereldwijd (tot 80%) ingezet en zorg je ervoor dat de machines optimaal werken. Naast het feit dat je deze job hoofdzakelijk zelfstandig uitoefent komt er heel wat contact bij kijken, je geeft namelijk geregeld een basisopleiding aan de gebruikers van de machines die je installeert.

Wil je niet wereldwijd werken maar spreekt deze omschrijving jou enorm aan? Niet getreuzeld! Er staat vacatures open voor professionals die willen werken over de Benelux of uitsluitend België!

Functie eisen

Omdat dit een technisch veelzijdige functie is heb je bij voorkeur een hoger technisch diploma en/of ben je gelijkgesteld door ervaring. Door het vele contact met klanten in het buitenland kan je vlot communiceren in het Engels. Kennis van andere talen worden beschouwd als een plus!

Over het bedrijf

Onze klant, internationaal actief in de prototypemachinebouw is door de groei van hun onderneming op zoek naar meer professionals! Als je voor deze job kiest krijg je een grondige interne opleiding op basis van jouw ervaring en huidige kennis. Naast een toffe, collegiale en dynamische werkomgeving biedt de klant jou een uitdagend loon aangevuld met tal van voordelen op maat van jouw job (wagen, tankkaart, gsm, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, rijkelijke reisvergoedingen/maaltijdcheques en een 13de maand) met een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden