Werkvoorbereider energie

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als werkvoorbereider calculator heb je een dubbele functie. Enerzijds sta je in voor het opvolgen van de administratie met partners en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het databeheer van lopende projecten en je stelt de aanvraagdossiers op voor het verkrijgen van de nodige vergunningen.

Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de opvolging van projecten, de screening van prospecten en het bestellen van de nodige materialen.

Daarnaast assisteer je met het uitvoeren van calculaties.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma. Door je resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheidszin en hands-on mentaliteit vind je perfect je weg in het projectmatig werken. Je hebt een positieve en flexibele instelling en sterke interesse in het domein van hernieuwbare energie. Verder ben je administratief sterk en nauwkeurig en kan je vlot communiceren. Kennis van Frans, Engels of Duits is een plus.

Over het bedrijf

Onze klant is internationaal actief en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, financieren en beheren van wind- en solarparken. Daarnaast is het bedrijf actief in energiemanagement over heel Europa. Ze bieden je een functie aan in het boeiende en snelgroeiende werkveld van hernieuwbare energie. Dit tegen een competitieve verloning met tal van extralegale voordelen en een flexibele vakantieregeling. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing en initiatief in een dynamisch team. Regelmatige opleidingen worden voorzien. De plaats van tewerkstelling: kantoor te Gent, occasionele verplaatsingen zijn mogelijk.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden