Electrical engineer

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Op zoek naar een job met een grote dosis autonomie, waarbij jij de verantwoordelijkheid krijgt over het elektrische luik van een project?

Jij gaat de elektrische en pneumatische aspecten van een project volledig ontwerpen. Daarbij ga jij dit uittekenen in E-plan en de materiaalkeuze bepalen. Je gaat ook steeds een risicoanalyse opmaken van de verschillende projecten. Door de technische wetgeving op te volgen, ga jij deze steeds actief toepassen in het bedrijf. Daarbij volg je de afdeling bordenbouw, alsook elektrisch materiaal op.

Functie eisen

Voor jou zijn elektriciteit, pneumatica en aandrijftechniek jouw stokpaardjes waarbij E-plan voor jou geen geheimen kent. Daarnaast ben je ook geïnteresseerd in andere technologische aspecten die in machinebouwprojecten aan bod komen.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in Oost- en West-Vlaanderen. De plaats van je tewerkstelling hangt af van je woonplaats. Het bedrijf specialiseert zich in de prototypemachinebouw waarbij jij steeds de verantwoordelijkheid krijgt over het elektrische en pneumatische luik van deze uitdagende projecten. Uiteraard wordt een opleiding voorzien waar nodig en volg je een traject op maat van jouw ervaring en ambities. Onze klant heeft zowel een functie openstaan voor een starter als een functie voor iemand met ervaring. Steeds kom je terecht in een losse, collegiale sfeer waar ruimte voor initiatief en inbreng wordt voorzien. Tegenover deze functie staat een aantrekkelijk loon met tal van voorwaarden (gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques, 13de maand, woon-werk verkeer, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...) en een flexibele vakantieregeling met 12 adv-dagen.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden