Industrial automation engineer

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als industrial automation engineer werk jij mee aan projecten waarbij jij de analyse, programmatie, testen en uiteindelijke inbedrijfname van het project zal leiden en uitvoeren.
Om dit te doen gebruik je verschillende softwaretools (PLC, SCADA,...). Verschillende interne opleidingen worden steeds geboden zodat je de evoluties op de voet kan volgen.

Functie eisen

naast passie voor automatisering beschik je over een hoger technisch diploma en bij voorkeur over enkele jaren ervaring. Mechanisch inzicht is een pluspunt!

Over het bedrijf

Onze klant, een grote internationale speler gevestigd in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen specialiseert zich in elektrotechnieken, automatisering, machinebouw en hernieuwbare energie. Ondanks de omvang van het bedrijf kom je terecht in een dynamische en collegiale werkomgeving waar er een persoonlijke aanpakt heerst en een traject op maat van ervaring en ambitie. Deze fantastische functie (contract onbepaalde duur) wordt aangevuld met een aantrekkelijk loon en mooie extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 13de maand, maaltijdcheques en ecocheques) met 12 adv dagen en een flexibele vakantieregeling.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden