Sales & engineering support engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als intern knooppunt ben jij verantwoordelijk voor de communicatie en overdracht van de sales naar de engineering.

Je zal verschillende concepten uitwerken in offertefase en een passende en verkoopbare oplossing aanbieden.

Verder zal je van het project naast een kostprijsberekening ook een eerste schets in 2D en 3D uittekenen.

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma (elektronica, mechanica, elektriciteit, elektromechanica, automatisering,...) en naast het Nederlands heb je kennis van de Engelse en Franse taal. Omdat je verantwoordelijk bent voor het 2D- en 3D-tekenen heb je reeds (schoolse) ervaring met Inventor, AutoCAD en/of SolidWorks.

Over het bedrijf

Onze klant gelegen te West-Vlaanderen is internationaal actief en gespecialiseerd in maatoplossingen voor industriële automatisering en machinebouw waarbij de focus ligt op het creëren van verhoogde efficiëntie. Hierbij bieden ze industriële diensten en systemen (stapelkranen, machines, softwarepakketten,...).


Als je voor deze fantastische functie kiest kom je terecht in een hoogtechnologisch bedrijf die zich specialiseert in uitdagende industriële projecten. Jouw werk zal steeds gevarieerd zijn waarbij ze steeds rekening houden met jouw huidige ervaring en ambitie. Er worden geregeld interne opleidingen voorzien zodat je kan blijven groeien.


Deze functie wordt aangevuld met een marktconform loon op basis van jouw ervaring en mooie extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, 13de maand en ecocheques).

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden