Eplan tekenaar

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als E-plan design engineer ben jij een belangrijke schakel binnen het team. Jij zal instaan voor het ontwerpen van elektrische schema's, installaties en schakelborden. Hierbij bepaal je zelf welke materialen nodig zijn waarbij je de bestelling doorgeeft aan de aankoopafdeling.

Door jouw hands-on mentaliteit ga je actief op zoek naar nieuwe materialen, mogelijkheden en toepassingen. Na verloop van tijd kan je doorgroeien tot verantwoordelijke van de afdeling.

Functie eisen

De perfecte kandidaat voor deze vacature beschikt over een hoger technisch diploma en heeft kennis van E-plan. Je nauwkeurig en accuraat werken met oog voor detail.
Door jouw praktische ingesteldheid, communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid vorm je een echte meerwaarde voor het team.

Kennis van SEE electrical, AutoCAD en PLC-programmeren is een plus.

Over het bedrijf

Onze klant, actief in West-Vlaanderen specialiseert zich in de productie van industriële automatiseringsprojecten op maat van de klant. Deze hebben tot doel een verhoogde efficiëntie te creëren binnen allerlei industriële omgevingen. Met vestigingen over volledig Europe maak jij deel uit van een vlakke bedrijfscultuur met de nodige aandacht voor ontwikkeling en beloning. Aan de hand van een traject op maat van jouw ervaring en ambitie krijg je bij de start een grondige interne opleiding. Daarnaast ontvang je een fantastisch loon met een mooi voordelenpakket (auto, tankkaart, gsm, laptop, 13de maand, 12 adv dagen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques).


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden