Calculator & Sales support

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als calculator & sales support werk je projecten uit tot een totale kostprijscalculatie en verwerk je deze tot een commerciële aanbieding. Verder stel je stuklijsten op (met de montage materialen), doe je calculaties voor energieprojecten op basis van het voorontwerp en ondersteun je de tekenafdeling.

Als deel van de sales vraag je de commerciële prijzen op en beoordeel je deze. Jij beheert de calculatienormen en je signaleert en bepaalt de kostprijzen van verschillende producten.

Om de goede loop van het project te garanderen sta je in nauw contact met de verschillende interne afdelingen, jouw klanten en de verschillende leveranciers.

Functie eisen

Naast een technisch diploma beschik je over een goede MS Office kennis. Jouw commerciële & enthousiaste persoonlijkheid aangevuld met jouw analytisch denkvermogen zorgen ervoor dat je projecten tot een goed einde brengt.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een bedrijf die letterlijk én figuurlijk vol energie zit! Deze innovatieve & internationale speler specialiseert zich in energieopslag, oplaadpunten, transformatorstations voor elektrische auto’s en producten voor het verdelen van hernieuwbare energie. Daarnaast specialiseren ze zich in het transformeren en verdelen van midden- en hoogspanning.

Naast een leuke job met veel variatie, vrijheid en verantwoordelijk kom je terecht in een ondersteunende en collegiale omgeving waarbij teamwerk hoog in het vaandel wordt gedragen! Je ontvangt gedegen opleidingen, een aantrekkelijk salaris en heel wat extralegale voordelen met 37 vakantiedagen! 

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden