Assistent projectingenieur

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Tijdens een grondig opleidingstraject werk je enerzijds actief mee aan het 3D-ontwerp van prototypemachines in SolidWorks of Inventor. Op basis van deze tekeningen bestel je de nodige materialen. Je beheert de stock en brengt jouw collega’s op de hoogte van de uit te voeren taken.


Anderzijds ben je als junior projectingenieur het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten waarmee je samen de verschillende projectmogelijkheden bespreekt.

 

In samenwerking met de projectingenieur volg je de uitwerking van het project op de werf op.

Functie eisen

Naast een hoger technisch diploma elektromechanica beschik je over kennis van SolidWorks en/of Inventor.

Ben je in het bezit van een VCA-VOL certificaat? Dan is dat mooi meegenomen, anders kan je dit behalen via Whoohoo®

Over het bedrijf

Je komt terecht in een professionele omgeving en werkt samen met alleen maar enthousiaste collega’s. Er heerst een vlakke en collegiale structuur en er worden regelmatig activiteiten gepland om de groepssfeer kracht bij te zetten (BBQ, borrel,…). Het bedrijf is vlot bereikbaar en je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan de groei van het bedrijf. 

Jouw toekomstige werkgever is actief in Oost-Vlaanderen. Het gaat om een familiebedrijf waarbij het ontwerpen en bouwen van machines op maat hun core business is.

 

AANBOD:

Tegenover deze fantastische en gevarieerde functie in een toonaangevend bedrijf staat naast een vast contract een uitgebreide opleiding op maat en een mooi loon aangevuld met extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, 13e maand, maaltijdcheques, ecocheques, 12 adv dagen, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering).

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden