Mechanisch ontwerper

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als mechanisch ontwerper zal je binnen de machinebouw 3D tekeningen opmaken in SolidWorks of Inventor.

Niet enkel computerwerk staat op het programma want daarnaast maak je de stuklijsten op, controleer je de stock en voer je bestellingen door.

Omdat jij dé expert bent over jouw ontwerp ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van jouw project en werk je nauw samen met de engineering, productie & sales!

Functie eisen

Omdat SolidWorks en/of Inventor binnenkort jouw beste vriend wordt op het werk beschik je zeker over een basiskennis over deze 3D tekensoftware.

De machinebouw is een uitdagende sector en omdat het gaat over prototypeprojecten vragen we een hoger technisch diploma.


Over het bedrijf

Je komt terecht in een professionele omgeving en werkt samen met alleen maar enthousiaste collega’s. Er heerst een vlakke en collegiale structuur en er worden regelmatig activiteiten gepland om de groepssfeer kracht bij te zetten (BBQ, borrel,…). Het bedrijf is vlot bereikbaar en je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan de groei van het bedrijf. 

Jouw toekomstige werkgever is actief in Oost-Vlaanderen. Het gaat om een familiebedrijf waarbij het ontwerpen en bouwen van machines op maat hun core business is.

 

AANBOD:

Tegenover deze fantastische en gevarieerde functie in een toonaangevend bedrijf staat naast een vast contract een uitgebreide opleiding op maat en een mooi loon aangevuld met extralegale voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, 13e maand, maaltijdcheques, ecocheques, 12 adv dagen, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering).

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden