Elektrisch tekenaar

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als belangrijke schakel binnen het engineering team ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp van nieuwe elektrische installaties en schakelborden in E-plan. Daarnaast volg je op regelmatige basis de stand van zaken op in verband met de projecten waar je aan mee werkt zodat eventuele moeilijkheden vroegtijdig kunnen worden opgespoord en opgelost.

Functie eisen

Je bent technisch geschoold en je hebt kennis van E-plan.

Mocht je ervaring hebben of kennis van PLC's en autocad versterkt dit jouw kandidatuur.

Over het bedrijf

Onze klant gevestigd regio Gent is actief in de prototype-productie van automotive onderdelen. Ze zijn internationaal gesitueerd en dragen intern toch een vlakke structuur met een collegiale, communicatieve en hechte sfeer. Daarnaast wordt er een sterke opleiding voorzien en is er oog voor groei en ontwikkeling waardoor je na verloop van tijd zowel horizontaal als verticaal kan doorgroeien.


What's in it for you?

tegenover deze fantastische functie staat een vast contract tegenover een competitief loon aangevuld met tal van voordelen (gsm-vergoeding, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, 13de maand, woon-werkverkeer, 12 extra vakantiedagen en glijdende uren). Daarnaast heeft onze klant veel oog voor een goede work-life balance en een persoonlijk opleidingstraject.

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden