Activity manager Pressure Equipment

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau master / phd
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je staat als Activity Manager in voor het optimaliseren van kwaliteit en rendement. Je realiseert de vooropgestelde budgettaire doelstellingen en de operationele groei door samen met de operations manager en de verschillende project managers samen te zitten en het stappenplan uit te denken.

Je bent een people manager: je coacht, ontwikkelt en motiveert het team inspecteurs met als doel het optimaal inzetten & ontwikkelen van de competenties, vaardigheden & know-how en het garanderen van een snelle & efficiënte opvolging van de activiteiten.

Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid: je werkt mee aan de uitvoering van het veiligheidsplan teneinde de risico’s op ongevallen en incidenten tot een absoluut minimum te beperken. Daarnaast sta je ook in voor de uitvoering van toolboxmeetings en werkplekinspecties.

Je zal ook operationeel sterk moeten zijn. De administratieve opvolging van het team en de organisatie van de activiteiten opdat de klanttevredenheid voldoende is zit in jouw pakketje.

Functie eisen

Je hebt een master in de ingenieurswetenschappen aangevuld door een stevige brok ervaring in de sector en de functie.

Dit wilt zeggen dat je collega's en teamleden vlot kan aansturen, service minded bent en het technisch én administratief aspect van de nucleaire omgeving kent.

Je hebt geen schrik om op eigen initatief beslissingen te nemen en je blijft up to date met de huidige trends en evoluties in de sector.

Daarnaast zijn je talen (NL/ENG/FR) erg sterk en is kwaliteit en veiligheid voor jou het ultieme doel!

Over het bedrijf

Onze klant is een reus als het aankomt op veiligheid en voorschriften binnen de technische wereld. Toonaangevend en een speler die al lang meedraait, mét succes!

Levi Gooris

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden