Automation engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Beperk jouw kennis niet tot enkel PLC, maar breid het uit naar elektriciteit, hydraulica en pneumatica!

Je gaat je voornamelijk toespitsen op de PLC-programmatie, elektrische aansturing, hydraulisch en pneumatisch ontwerp. Een volledige beheersing van de vier takken zorgt voor een efficiëntere uitvoering. Daarbij kom je met de verschillende interne afdelingen in contact. Jij bent dan ook leergierig om de andere afdelingen en het interne proces te leren kennen. Jij draagt de verantwoordelijkheid om deze vier takken zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Een eerste ervaring is een mooi pluspunt, maar als je juist van de schoolbanken komt, staat het bedrijf hiervoor ook open. Er wordt steeds een inwerkperiode voorzien. 

Functie eisen

Je hebt een hogere technische opleiding elektromechanica / elektrotechniek / automatisering.

Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie is een mooi pluspunt.

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een familiale multinational! Ze behandelen het volledige proces, van verkoop tot levering. Ze werken op maat van de klant. Ze produceren ecologische verpakkingen en werken ook continu aan een beter maatschappelijk verantwoord beleid. Om ook de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de werknemer te garanderen, wordt er een doorgedreven opleiding aangeboden. 

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden