Sales engineer transportsystemen

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Het bedrijf gelegen in Oost-Vlaanderen is actief in transportsystemen, verpakkingsmachines en automatiseringsoplossingen. De projectleider neemt het gedeelte transportsystemen onder zijn hoede. De transportsystemen worden op maat gemaakt van de klant. Daarbij start je met het opmaken van conceptuele tekeningen. Jouw technische achtergrond elektromechanica, alsook de technische mogelijkheden van het bedrijf zelf hou jij sterk in het achterhoofd bij de technische ondersteuning van de klant. Je verzorgt daarbij ook het lange termijn contact met de klant. Vervolgens ga je de offerte voor de klant opmaken. Veel contact met leveranciers en productie is hierbij dus aanwezig! Sporadische verplaatsing naar Nederland en Frankrijk is mogelijk!

Functie eisen

Jij hebt een hoger technisch diploma elektromechanica en je hebt een commerciële flair. De focus ligt op het technisch uitwerken van projecten, maar offerte opmaak en onderhandelingen met leveranciers vallen ook onder jouw takenpakket. Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Je kan conceptuele tekeningen opmaken en uitwerken. Je kan zelfstandig werken en staat stevig in jouw schoenen. Je bent enthousiast, goedlachs en een collegiale teamspeler! Een eerste ervaring is een pluspunt.

Over het bedrijf

Het KMO-bedrijf gelegen in Oost-Vlaanderen is actief in transportsystemen, verpakkingsmachines en automatiseringsoplossingen. Het familiaal getint bedrijf staat volledig achter plezier in de job hebben, goede collega's en samen ervoor gaan! Dit combineren ze met technisch uitdagende projecten, waarbij er een goede combinatie is tussen de verschillende afdelingen! Je krijgt een marktconform salaris aangeboden, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, 12 ADV-dagen, 13de maand,...)


Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden