Junior project engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Word nu junior projectleider waar je de knepen van het vak leert in machinebouw, projecten van A tot Z opvolgt en jouw technisch inzicht gecombineerd wordt met een coördinerende functie!

Als junior projectleider beheer je de projecten van A tot Z. Technische tekeningen, werkvoorbereiding, planning, opvolging en aansturing van de productie komen bij jou te liggen. Je leert de knepen van het vak kennen door onder de hoede te staan van de projectleider. Jouw opleiding is dan ook volledig op maat. Je leert het project van binnen en van buiten kennen. Jouw technische kennis is hierbij erg belangrijk. De projecten worden op maat van de klant gemaakt en zijn dus sterk variërend. Je neemt hier na een inwerkperiode ook de aansturende rol op jou. Je schrikt er ook niet van terug om de handen uit de mouwen te steken als het nodig is. Jij bent de ondersteunde en aansturende factor in de engineering afdeling, dus goed mechanisch inzicht is een grote plus!

Functie eisen

·         Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica

·         Je vindt sfeer en plezier ideaal gecombineerd met hoogtechnologische projecten

·         Je bent ambitieus durft de leidinggevende rol op jou te nemen

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw. Ze werken een oplossing uit naar wensen en mogelijkheden van de klant. Je komt terecht in een vlakke structuur en losse sfeer. Iedere dag met plezier naar jouw werk en plezier hebben tijdens het werk, dat kan je hier zeker terugvinden. Door de oplossingen op maat te maken, is het werk ook steeds afwisselend en variërend.

Onze klant vult deze persoonlijke en professionele begeleiding aan met een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen (12 ADV-dagen, maaltijdcheques, 13de maand, vakantiegeld…)

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden