Electrical engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als electrical engineer sta jij in voor het volledige elektrische luik. Onze klant is actief in palletisering en gaat deze projecten volledig uitvoeren voor hun klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je gaat daarbij de schema’s uittekenen en kastenbouw op jou nemen. Je behandelt het project stuk voor stuk in Eplan, waarbij jij erna het netwerk maakt. Dagelijks ga jij overleggen met de mechanische tekenaars, automation engineers, monteurs en projectleider. Je volgt daarbij het productieproces volledig van start tot einde op. Je gaat ook met de klanten overleggen voor de specifieke eisen. Het leverancierscontact zit standaard ook bij deze functie, maar als hiernaar geen interesse is, moet dit niet worden opgenomen in de functie. 

Functie eisen

·         Diploma energietechnologie / elektromechanica / elektrotechniek

·         Als schoolverlater kom je onder de hoede van een ervaren projectleider die jou de kneepjes van het vak kan leren kennen. Heb je reeds ervaring opgedaan, dan werkt deze projectleider jou ook in, maar krijg je sneller de volledige verantwoordelijkheid over het elektrische luik.

·         Reeds ervaring met Eplan is een grote troef

·         Jij hebt zin om expert te worden en hiervoor de nodige verantwoordelijkheid te nemen

Over het bedrijf

Onze klant is actief in palletisering. Ze gaan de volledige palletisering voor hun klanten uitwerken. Daarvoor maken ze de goederenbehandeling en machinebouw op maat. De volledige engineering wordt uitgewerkt intern. Dit gaat van analyse tot ontwerp, bouw, software, testen tot installatie en service en onderhoud na verkoop. Hun klanten bevinden zich voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen. Je komt terecht in een familiale KMO-omgeving, waar een persoonlijke en professionele aanpak centraal staat. Als junior kom je dan ook onder de hoede van een ervaren projectingenieur te staan. 

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden