Sales engineer

  • regio Gent
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

De sales engineer is verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten, alsook de relatie met de huidige klanten te onderhouden. Het bedrijf kan terugkijken op een stabiele geschiedenis van 50 jaar. Nu kijken ze uit naar een sales engineer die helpt bij de verdere groei van het bedrijf. Hierbij moet de sales engineer technisch en financieel op de specifieke vragen van de klant antwoorden. Hierop wordt intern een oplossing op maat gemaakt. De know-how van het bedrijf onder de knie krijgen, is hierbij een essentieel punt. 

Functie eisen

Je bezit een hoger technisch diploma elektromechanica

Je kan reeds terugkijken op een eerste ervaring, met voorkeur binnen de machinebouw

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw. Specifiek richten zij zich op transportsystemen, voedingsmachines en complete lijnen. Een directe, open en eerlijke communicatie heerst sterk binnen het bedrijf. Daarbij kan er sneller en kwalitatiever worden gewerkt. Er is een goede communicatie over de verschillende afdelingen heen. Aangezien de ontwerpen intern worden gemaakt op maat van de klant, wordt er steeds goed afgestemd met de tekenaars en productie wat haalbaar is. Je komt terecht in een familiebedrijf met de effectieve familiale sfeer! Kwaliteit, hoge standaarden, betrouwbaarheid, levensduur, milieu en veiligheid worden hoog in het vaandel gedragen!

Er wordt een aantrekkelijk salaris aangeboden met een bedrijfswagen. Na een inwerkperiode is het ook mogelijk om van thuis uit te werken of steeds rechtstreeks naar de klant te vertrekken.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden