Projectleider koeltechnieken

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Wordt nu de expert op vlak van koeltechnieken!

Je leert ieder aspect kennen op vlak van koeltechnieken en je hebt dan ook de ambitie om hierin expert te worden! Je neemt het verkochte project van de sales engineer over. Vervolgens ga jij het project uitvoeren. Je stelt de planning op en je neemt de volledige coördinatie van het project op jou. Zowel technisch als commercieel ben jij steeds betrokken, waarbij je nauw contact onderhoudt met de leveranciers en klanten. Je streeft er steeds naar om de klanten de beste service te bieden. 

Functie eisen

·        Bachelor elektromechanica / koeltechniek / klimatisatie / energietechnologie

·        Je streeft een efficiënte aanpak na

·        Je kan jezelf vinden in de waarden van kwaliteit en innovatie

Over het bedrijf

Onze klant is actief in koeltechnieken. Ze staan achter innovatie, klantvriendelijkheid, kwaliteit en een hart voor het milieu. Ze bieden complete oplossingen aan, van verkoop tot installatie en onderhoud. Dit passen ze toe in residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Hierbij streven ze steeds naar innovatie en kwaliteit.

Wat bieden zij jou aan?

Een grondige interne training en persoonlijke begeleiding. Bij onze klant wordt ook interne doorstroom gepromoot, dus groeikansen binnen het bedrijf zijn zeker aanwezig! Een competitief salaris wordt aangevuld met een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden