Process engineer spuitgiettechnologie

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Je leert de markt van spuitgiettechnologie kennen, zowel met toepassing van matrijzen als 3D printing. Hierdoor zijn de toepassingen eindeloos. Je werkt nauw samen met de zaakvoerder in een familiebedrijf. Door de jarenlange ervaring die binnen de familie is doorgegeven, leer jij echt de knepen van het vak kennen! De zaakvoerder leidt jou volledig op, zodat jij het proces van nul (zijnde de noden van de klant uitklaren) tot eindproduct leert kennen. Jouw functie hangt dan ook sterk af van waar jouw ervaring en interesses liggen.

Functie eisen

Je hebt een bachelor of master elektromechanica. Je deinst niet terug van jouw handen vuil te maken en ondergedompeld te worden in de wereld van spuitgieten. Een eerste ervaring is een pluspunt, maar opleiding en begeleiding is sterk aanwezig in deze functie. Sterke interesse naar spuitgieten, zelf ook initiatief durven nemen en niet bang zijn om fouten te maken, zijn hierbij belangrijk.

Over het bedrijf

Onze klant is uniek in zijn niche, aangezien ze zowel matrijzenbouw als 3D printing op zich nemen. Hun projecten vereisen innovatie, denkwerk en samenwerken. Je wordt opgeleid tot een expert en je blijft bijleren in deze niche. Toepassingen naar de automotive, medische en luchtvaartsector zorgt er ook voor dat je de toepassingen in het alledaagse leven tegenkomt. Dit aangevuld met een aantrekkelijk loonpakket maakt deze functie uniek!

Solliciteer op deze vacature via sarah.vancampenhout@be.whoohoo.com en ik hoor graag van jou!

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden