Projectmanager

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Neem nu de volledige opvolging van het project op jou en word het aanspreekpunt van de projectleiders!

Jij bent gebeten door tertiaire en/of industriële installaties. Dit combineer je met een haantje-de-beste mentaliteit. Je kan de nodige acties en informatie op een duidelijke en concrete manier overbrengen naar jouw team. Je beheert projecten klasse 8 en dit schrikt jou niet af.

Functie eisen

Je bezit een hoger technisch diploma elektromechanica / klimatisatie / energietechnologie

Als projectmanager neem jij de volledige verantwoordelijkheid over het project: van klantenopdracht tot de definitieve oplevering. Je functioneert als het aanspreekpunt van de projectleiders. Je bent daarvoor in staat om de coördinerende en sturende rol op jou te nemen. De complexe multidisciplinaire projecten voer jij uit binnen de afgesproken planning en budget.

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen regio Aalst, is actief in HVAC en koeltechnieken. Dit passen zij toe bij grotere projecten: scholen, musea, hotels, … Je komt terecht in een team dat ervoor gaat. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode. Je krijgt een marktconform loon aangeboden, aangevuld met GSM, laptop, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden