Quality engineer metaal

  • regio West-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Gaan voor kwaliteit in een hoogtechnologische omgeving!

In de staalnijverheid ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van afgewerkte producten. Bij detectie van fouten op de werkvloer ga jij met de productie gaan overleggen en actie ondernemen. Je gaat de werkprocedures finetunen en optimaliseren, zodat de beste kwaliteit behaald wordt.Je gaat daarbij ook nauwkeurig te werk. De verschillende controleprocedures ga jij uitwerken, aanpassen en opvolgen. Creatief hierover nadenken wordt aangemoedigd! 

Functie eisen

Technisch secundair diploma met al enkele jaren ervaring of een bachelor elektromechanica die stevig in zijn schoenen staat

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de metaalnijverheid. Het bedrijf is reeds 60 jaar een familiebedrijf. Er heerst een vlakke structuur. Ze behandelen een wijd gamma van metaalbewerkingstechnieken, van basis- tot geavanceerde technieken. Hun voornaamste focus ligt op montagesystemen en machineonderdelen. Ze hebben hun eigen interne engineering afdeling. Je werkt in een dynamische omgeving, waarbij de familiale sfeer voor een sterk aangename werkervaring zorgt! Het is ook mogelijk om binnen het bedrijf door te groeien naar de functie van junior projectleider.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden