CAD CAM engineer

  • regio West-Vlaanderen
  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Neem nu de CAD/CAM programmatie op jou in de metaalnijverheid!

Jouw takenpakket is tweeledig. Enerzijds sta je in voor de opmaak van technische tekeningen, anderzijds voor de programmatie van CNC-machines.

Je maakt de technische tekeningen op en zet deze om in productietekeningen. Voor jouw zelfgemaakte tekeningen ga je ook de programmatie gaan verzorgen. Dit ga je eerst uittesten en eens het wordt toegepast in de productie ook blijven opvolgen. Als er reeds bestaande programma’s aanwezig zijn, ga je deze gaan optimaliseren. Je mag jouw eigen structuur gaan aanbrengen.

Hierbij heb je veel contact met de productie. Je gaat goed nagaan wat de vereisten en aandachtspunten bij de productie zijn, zodat je deze kan meenemen naar de opmaak van jouw tekeningen en programmatie. Creatief denken wordt hierbij aangemoedigd. Je komt terecht in een vlakke structuur en dit vind jij een pluspunt! 

Functie eisen

·        Hoger technisch diploma elektromechanica

·         Junior profiel: je studeert dit jaar af of je hebt al een eerste ervaring achter de rug

·         Je kan werken met Inventor en CAD/CAM software

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen regio Brugge, is actief in de metaalnijverheid. Het bedrijf is reeds 60 jaar een familiebedrijf. Er heerst een vlakke structuur. Ze behandelen een wijd gamma van metaalbewerkingstechnieken, van basis- tot geavanceerde technieken. Hun voornaamste focus ligt op montagesystemen en machineonderdelen. Ze hebben hun eigen interne engineering afdeling. Je werkt in een dynamische omgeving, waarbij de familiale sfeer voor een sterk aangename werkervaring zorgt!

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden