Werfleider HVAC

  • regio Oost-Vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar een eerste verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? 

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

Functie eisen

Je bezit over een hoger technisch diploma elektromechanica / klimatisering / energietechnologie of gelijkwaardig door relevante ervaring

Over het bedrijf

Onze klant is actief in HVAC en koeltechnieken. Dit passen zij toe bij grotere projecten: scholen, musea, hotels, … Je komt terecht in een team dat ervoor gaat. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode. Mogelijkheden om door te groeien naar projectleider en project manager is zeker mogelijk! Dit combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen. 

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden