Preventieadviseur Genk

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je staat in voor het ontwikkelen van de veiligheidswerking binnen het bedrijf zodat je het welzijn van de medewerkers in een veilige werkomgeving kan verzekeren. 

Je centraliseert hiertoe, structureert en organiseert de veiligheidsprioriteiten, je volgt de wetgeving op, analyseert risico’s, initieert verbeteringen, stelt procedures en instructies op, volgt werkzaamheden op de werkvloer op, verleent advies rond veiligheid en installaties en stemt af met de betrokkenen. Door je betrokkenheid op de werkvloer en door frequent overleg met directie, lijnmanagers en medewerkers versterk je actief het veiligheidsbewustzijn. Je zorgt ervoor dat iedereen beter geïnformeerd en gesensibiliseerd wordt, en je motiveert medewerkers om veiligheidsvoorschriften toe te passen. 


Functie eisen

Je hebt bij voorkeur een technische bachelor- of masteropleiding genoten en je behaalde minimaal het getuigschrift Preventieadviseur niveau 2 of 1. 

Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie, bij voorkeur in de bouw. Daarbij heb jekennis van VCA. Kennis van milieuwetgeving vormt een meerwaarde.


Over het bedrijf

Dit bedrijf is expert in daken, gevels en balustrades. Hun ervaren vakmensen volgen zowel renovatie-, nieuwbouw- als onderhoudswerken op voor hun klanten.

Philippe van Durme

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden