Junior projectleider restauratie

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je vertegenwoordigt PIT ANTWERPEN op de werf naar de klant en externe instanties toe. Jij gaat op zoek naar de juiste onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor de werfbezetting en de planning en begeleid eigen mensen en onderaannemers tijdens de bouwfase. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van kwaliteit en uitvoering inzake alle wettelijke, veiligheids-, bedrijfseconomische voorschriften. Je zorgt voor alle noodzakelijke vergunningen. Je behoud contact met de architect en de bouwheer en bent in staat te onderhandelen over vragen met betrekking tot de uitvoering, wijzigingen en aanvullingen van de opdracht als ook over de goedkeuring van de meerwerken in overeenstemming met de directeur / hoofdprojectleider. Bestellingen aan onderaannemers en leveranciers in samenspraak met de directeur of de hoofdprojectleider. Je staat in voor het beheer van een projectbudget. Je begeleidt de calculaties en offerte – voorbereidingen.


Functie eisen

Je beschikt over een bouwkundige opleiding (Bachelor of master) of gelijkwaardig. Je hebt een passie voor restauratie en historische gebouwen.

Ervaring in restauratiewerken of een opleiding monumentenzorg is een pluspunt


Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen, gevelrenovaties, de restauratie van historische monumenten en het uitvoeren van onderhoudswerken in de Antwerpse havenindustrie.

Philippe van Durme

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden