Sales engineer hernieuwbare energie

  • regio Gent
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Gent

Over de functie

Als sales engineer breng je technische oplossingen en advies aan in het (internationale) sales team. Je zorgt voor de technische uitwerking, prijsberekeningen en de commerciële opvolging van klantendossiers. Je bent verantwoordelijk voor de presales berekeningen, het voorbereiden en opstellen van technische offertes en de vlotte overdracht naar projectuitvoering.

Functie eisen

Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie / energiemanagement of gelijkwaardig door ervaring

Je werkt graag in een internationale contact en bent bereid om af en toe te reizen

Ervaring in hernieuwbare energie is een plus, maar geen must

Naast communicatieve vaardigheden en commerciële ingesteldheid, beschik je over een uitstekend technisch inzicht. Je kan goed argumenteren en bent in staat om de noden van de klant te vertalen naar specifieke oplossingen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in hernieuwbare energie. Ze behandelen onder ander projecten voor WKK, waterkrachtcentrales, stoomturbines, biomassaverbranding, zonnepanelen, ORC, batterijcombinaties en hybride systemen,... Binnen een dynamische en project-gedreven werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Er zijn doorgroeimogelijkheden, alsook de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende hernieuwbare energietechnieken dankzij het ruime portfolio van de groep. 

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden