HSEQ medewerker

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Je bezoekt werkplaatsen over heel Vlaanderen en Brussel en voert analyses uit om de risico's met betrekking tot de arbeidsomstandigheden te controleren en te verminderen. Je voert observatierondgangen en interne audits uit en ondersteunt de hiërarchische lijn bij het maken van taakrisicoanalyses, enz… Je geeft advies aan onze medewerkers en dit zowel op kantoor als tijdens de werfbezoeken op onze bouwplaatsen. Samen met de proceseigenaars zoek je naar de best practices en ondersteund hen bij de implementatie hiervan. Je werkt actief mee aan de uitvoering van het beleid met betrekking tot veiligheidsbewustzijn en je coacht de hiërarchische lijn en werknemers hierin. Je analyseert arbeidsongevallen, incidenten, bijna-ongevallen en werkt in teamverband verbeteringsvoorstellen uit. Je vertegenwoordigt onze organisatie op de verschillende externe contactmomenten en op de diverse overlegplatformen met klanten, veiligheidscoördinatoren, enz…


Functie eisen

Je beschikt over een diploma preventieadviseur niveau 2. Je beschikt over kennis van de milieuwetgeving. Je kan vlot probleemanalyses maken en komen tot nieuwe oplossingen en werkwijzen. Je beheerst goed MS-office. Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van Frans en Engels.

Over het bedrijf

Dit bedrijf bestaat reeds sinds 1938. Door de jaren heen zijn we een vaste waarde geworden in de bouwwereld en realiseerden we diverse soorten klasse 8 projecten. 

Philippe van Durme

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden