projectleider

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

Als projectleider sta je in voor het correct en tijdig volbrengen van de toegewezen projecten in de utiliteitsbouw met budgetten van 10 miljoen euro en meer. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, planning en coördinatie van een project op gebied van techniek, administratie en budget. Je voert ook de onderhandelingen met leverancier en onderaannemers en onderhoudt relaties met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Je zorgt voor een permanente opvolging van de werfverantwoordelijken, grijpt in bij technische problemen en stuurt bij waar nodig.

Je bent mobiel in de regio Vlaanderen.

Functie eisen

Je hebt een Master diploma Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur Bouwkunde.

Minimum 5 jaar relevante werkervaring als Projectleider in de gebouwen bv. Woonzorgcentra, ziekenhuizen, zwembadinfrastructuren, winkelcentra, hoogbouw (kantoren en appartementen), enz.

Ervaring van aanbesteding tot en met de oplevering van een project is een sterke troef.

Als ervaren Projectleider heb je geen problemen om je “case” te verdedigen bij de klant op basis van gefundeerde argumenten en onderbouwde technische inzichten.

Je bent een geboren leider en weet als geen ander hoe je een team moet aansturen en motiveren.

Je kan je identificeren met de kernwaarden van ons bedrijf (Team, Respect, Openheid, Talent, Sfeer = TROTS)


Over het bedrijf

De geschiedenis van Dit bedrijf begint reeds in 1928. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een gediversifieerde groep die zich bezighoudt met aannemerszaken en energie.

Philippe van Durme

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden