Calculator

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex
  • vestiging Antwerpen

Over de functie

je staat in voor het analyseren van het pakket van eisen of lastenboek van de projecten. Je werkt de technische oplossingen en methodes uit. Daarbij vraag je de prijzen op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor de opmaak van de offerte en het verwerken van de gegevens in het ERP systeem.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een bachelor of master bouwkunde of gelijkwaardig door relevante ervaring. Je bent gedreven en resultaatgericht.

Creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

Over het bedrijf

Je krijgt de kans om te werken voor een bedrijf waar de medewerker centraal staat en waar geïnvesteerd wordt in ontwikkeling en groei.

Wij bieden je een doorgedreven opleiding aan en de kans om je te ontwikkelen tussen een groep enthousiaste collega's. Daarnaast kan je genieten van een competitief verloningspakket en extra legale voordelen.


In het kader van onze verdere groei zet dit bedrijf een revolutionaire stap in de toekomst. Achter de schermen werken wij hard aan 3D calculatie. Als jonge en/of gedreven ingenieur kan je mee pionier worden in het ontwikkelen en verfijnen van dit systeem.

Philippe van Durme

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden