Administratief bediende

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Project Sourcing
  • vestiging Brussel

Over de functie

Als administratief bediende zal je verantwoordelijk zijn voor het tijdig plaatsen en opvolgen van de bestellingen en betalingen, dit zowel voor goederen als diensten.

Je zorgt voor de rapportering van bestellingen, facturen en betalingen aan de projectverantwoordelijken, teamleads en managers.

Er is een nauwe samenwerking met aankoop-, legal en finance afdeling. Tevens help je mee aan de voorbereiding voor het opstellen van het jaarlijkse afdelingsbudget.

Functie eisen

Een goede organisator die in staat is te multitasken en prioriteiten kan stellen. Je beschikt over de nodige organisatorische capaciteiten en gaat pro-actief te werk.

Een kennis van SAP en/of Ariba is een sterke plus, maar zeker geen vereiste. Kennis van Microsoft Excel, Word en Powerpoint daarentegen wel.

Over het bedrijf

Passie voor techniek én plezier in werk. Dat is wat Whoohoo® onderscheidt van anderen. Whoohoo® is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de techniek.

Naast passie en enthousiasme zorgen we ook voor een salarispakket waar je helemaal Whoohoo van wordt. Met een contract van onbepaalde duur én een team binnen een dynamisch bedrijf dat als duidelijk doel heeft de topspeler op de markt in België te worden, kan jouw carrière niet meer stuk.

Kim De Wit

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden