Team leader Industrial Automation Proces

  • regio Antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Project Sourcing
  • vestiging Brussel

Over de functie

Als team leader ben je verantwoordelijk over het beheer van DCS service, PLC systemen en server configuratie.

Je leidt een team van ongeveer 15 IT en automation engineers, dit zowel in junior als senior profielen. Je bent de schakel tussen de product managers en het service team en zorgt ervoor dat de introductie van nieuwe producten en diensten op jouw afdeling soepel verloopt. Je ondersteunt ook het verkoopteam bij de introductie van nieuwe service producten en diensten bij de klanten.

Het is voor jou een uitdaging om de snelle veranderingen in de industriële automatisering te vertalen naar opleidingsplannen van de afdeling


Functie eisen

Een natuurlijke aanleg tot leidinggeven. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je de service engineers ten volle ondersteunt en motiveert.

De klanten en de service zijn voor jou prioriteit nummer 1.

Het beheer en onderhouden van complexe IT systemen zijn dagelijkse kost en zijn voor jou de kick in de taakuitvoering.

Uiteraard heb je kennis en ervaring met automatisatiesystemen en kan je deze overbrengen naar de service engineers.Over het bedrijf

Passie voor techniek én plezier in werk. Dat is wat Whoohoo® onderscheidt van anderen. Whoohoo® is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de techniek.

Naast passie en enthousiasme zorgen we ook voor een salarispakket waar je helemaal Whoohoo van wordt. Met een contract van onbepaalde duur én een team binnen een dynamisch bedrijf dat als duidelijk doel heeft de topspeler op de markt in België te worden, kan jouw carrière niet meer stuk.

Kim De Wit

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden